Het zou een bijzaak moeten zijn; de financiële administratie van uw bedrijf. Als ondernemer weet u dat dit in de praktijk echter niet het geval is; wanneer uw bedrijfsadministratie niet op de juiste wijze is onderbouwd bestaat de kans dat de resultaten van uw inspanningen lager uitvallen dan verwacht. In hoofdlijnen kunnen hier twee redenen voor zijn;

  1. De fiscus
  2. Bedrijfskosten

De Fiscus

Evenals de belastingdienst kunnen wij het betalen van belastingen niet leuker voor u maken. Maar we kunnen er wèl voor zorgen dat u geen cent teveel betaalt. Door onze werkwijze onderhouden we op een prettige en zakelijke manier onze en uw relatie met de belastingdienst. Dat doen we ondermeer door ervoor te zorgen dat uw administratie duidelijk en helder wordt aangeleverd, niet alleen aan u maar ook aan de fiscus. Door deze manier van werken houden we uw bedrijf belastingtechnisch in rustig vaarwater. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag toe welke middelen u hierbij nog meer ter beschikking staan.

Bedrijfskosten

Bent u ondernemer? Wilt u méér halen uit uw bedrijf? Wilt u uw continuïteit waarborgen? Uw concurrent voorblijven? Dan is het belangrijk dat u doet waar u goed in bent. Daar bent u ondernemer voor. Dat is één. Maar achter de schermen staat of valt uw bedrijf met een gezonde financiële huishouding. Met een verzorgde administratie. Dat is twee. Niet alleen vanuit fiscaal oogpunt is een duidelijke administratie belangrijk; het is de vinger aan de pols van uw zaak.