Een plan, meer hebben de meeste starters nog niet als ze voor het eerst onze kantoordeuren passeren. Toch zijn dergelijke plannenmakers uitgegroeid tot succesvolle ondernemers. Belangrijk voor Stylan, omdat we groei nastreven. Daar zit het wederzijdse belang. Onze ervaring in het begeleiden van starters heeft ons de ervaring opgeleverd waar u uw voordeel mee kunt doen. Daar zit uw belang. De valkuilen op de weg van startende ondernemers zijn bij ons bekend, en we weten hoe u ze kunt ontwijken. Spreek gerust eens uw plannen met ons door, zodat we samen de haalbaarheid kunnen bepalen (en versterken!).

Bedrijfsadministratie

Er zijn twee redenen om een goede bedrijfsadministratie te voeren. Ten eerste bent u verplicht om aan de wettelijke eisen te voldoen, maar een goed inzicht in de geldstromen binnen uw onderneming helpt u ook om de goede beslissingen te nemen. We weten hoeveel tijd er gemoeid is met administratie terwijl juist in de opbouwfase van uw onderneming er veel andere zaken op het prioriteitenlijstje staan. Daarom mag u van ons een begeleiding verwachten die u in staat stelt deze prioriteiten op orde te houden.

Opbouw van uw administratie

Samen met u stellen we de basis van uw administratie zo op, dat u met een aantal basishandelingen snel de benodigde gegevens kunt verwerken. Omdat we dit op dezelfde wijze opstellen als onze eigen systemen sluit dit naadloos op elkaar aan. U bepaalt zelf hoeveel u zelf doet. Daarmee beheerst u de kosten.