King Software

/King Software
King Software 2018-02-21T10:00:52+00:00

Het financiële programma King is een standaard software-pakket dat speciaal is ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

King is branche-onafhankelijk; u vindt King dan ook bij allerlei soorten bedrijven; accountantskantoren, adviesbureau’s, fabrieken, de detailhandel, import/export-bedrijven, enz. King is inmiddels bij ruim 20.000 bedrijven in gebruik.

Het soort bedrijf is dus niet bepalend voor de keuze van een pakket. Het is veel belangrijker om te weten welke eisen u aan het programma stelt. Bijvoorbeeld: factureren, voorraadbeheer, budgetteren, telebankieren, omzetstatistieken, ledenadministratie, multi-user werken.

Waarin onderscheidt King zich van andere pakketten? Om de voornaamste punten te noemen:

Prijs-/prestatieverhouding
Compleet
Gebruiksvriendelijk
Betrouwbaar en stabiel
Flexibel

Prijs-/prestatieverhouding

De prijs-/prestatieverhouding is eigenlijk het opvallendste van King. Voor een bescheiden prijs krijgt u een zeer compleet pakket van top-klasse. King is niet ‘verdacht goedkoop’: juist door de grote verkoopaantallen kon de prijs per pakket relatief laag blijven.

Compleet

Elke versie van King is een compleet pakket. Functies waarvoor u bij andere pakketten extra moet betalen, behoren bij King veelal tot de standaard-uitvoering. Bij King koopt u dus geen ‘kale’ basisversie die u vervolgens nog moet completeren met allerlei dure extra modules.

Gebruiksvriendelijk

Boekhoud-software moet gemakkelijk in het gebruik zijn, ook voor minder ervaren boekhouders, en toegespitst op de praktijk. Gebruiksvriendelijkheid staat dus centraal. Dit blijkt ook uit de eenvoudige installatieprocedure, duidelijke schermopbouw, uitvoerige gebruikersdocumentatie, enz.

Betrouwbaar en stabiel

Nieuwe releases worden vooraf uitgebreid en grondig getest. Dit testen laat Quadrant niet aan zijn gebruikers over! Vooral bij Windows-pakketten is stabiliteit niet vanzelfsprekend. Daarom is bij de ontwikkeling van King voor Windows hieraan extra aandacht besteed. Ook is King voor Windows goed beveiligd tegen hardware-storingen.

Flexibel

De degelijkheid van de King software doet niets af aan de flexibiliteit. Van heel veel instellingen kunt u zelf de default bepalen! Routinematige handelingen kunnen op die manier sneller worden verricht terwijl het risico op fouten wordt verkleind. Ook de layouts van facturen, aanmaningen, enz., zijn vrij instelbaar in King voor Windows.