Het financiële programma King is een standaard software-pakket dat speciaal is ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

King is branche-onafhankelijk; u vindt King dan ook bij allerlei soorten bedrijven; accountantskantoren, adviesbureau’s, fabrieken, de detailhandel, import/export-bedrijven, enz. King is inmiddels bij ruim 20.000 bedrijven in gebruik.

Het soort bedrijf is dus niet bepalend voor de keuze van een pakket. Het is veel belangrijker om te weten welke eisen u aan het programma stelt. Bijvoorbeeld: factureren, voorraadbeheer, budgetteren, telebankieren, omzetstatistieken, ledenadministratie, multi-user werken.

Waarin onderscheidt King zich van andere pakketten? Om de voornaamste punten te noemen:

  • Prijs-/prestatieverhouding
  • Compleet
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrouwbaar en stabiel
  • Flexibel

Automatisch inboeken via Zenvoices

Al uw inkoop en verkoopfacturen kunnen automatisch ingeboekt worden in het boekhoudprogramma King. Hiervoor gebruiken wij Zenvoices. Zenvoices maakt factuurverwerking eenvoudig, en dit bespaart tijd en geld. U e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar uw beveiligde Zenvoices administratie of uploadt ze in de Zenvoices app. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u, geheel automatisch, een boekingsvoorstel en na goedkeuring wordt de factuur direct verwerkt in King.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Zenvoices.