Tijdelijke drukte?

Als ondernemer streeft u naar een constante activiteit binnen uw bedrijf. Fluctuaties binnen de productie of  tijdelijke schommelingen in de vraag naar uw goederen of diensten vangt u op met het tijdelijk inhuren van personeel. Wanneer deze tijdelijke veranderingen intern meer (administratief) werk brengen is het maar de vraag of er voldoende specialisme is in te huren. Het inwerken van personeel ten behoeve van dergelijke specialismen vergt vaak teveel tijd. Bovendien is de ingewerkte kracht vaak alweer overbodig tegen de tijd dat deze eenmaal alle ins en outs beheerst. Daarnaast wordt menig ondernemer met de neus op de feiten gedrukt wanneer in een drukke tijd de destijds ingewerkte invalkracht inmiddels elders een betrekking heeft aanvaard. En dan..?

Tijdelijke specialisten!

De oplossing voor deze materie heet detachering; wij zorgen ervoor dat een allround specialist snel bij u aan de slag kan, en weer ter beschikking staat wanneer de situatie daarom vraagt. Vaak kennen wij uw bedrijf al voldoende om een inschatting te maken van de eisen die u aan een dergelijke tijdelijke specialist stelt. Omdat deze toegang heeft tot de kennis en ervaring van Stylan heeft uw onderneming een breed inzetbare, allround specialist in huis.

De tijdelijke of vaste kracht die u zoekt is waarschijnlijk al een collega van ons of bekend binnen ons netwerk. Om met hem of haar in contact te komen volstaat het maken van een afspraak.